• банер

Мило ми е да го претставиме нашиот најпродаван производ:Елегантно магично копче Дејзи.

 

Тоа не е само едноставноигла за реверно и магична алатка особено во лето.

** Јака е премногу ниска?Магичното копче помага

**Маица е преголема?Магичното копче помага

** Големината на половината е преголема?Магичното копче помага


Како што можете да видите од видеото, овие елегантни иглички на ревер не само што можат да ја украсат вашата облека, капа, чанти, туку и да го пополнат празниот простор на вашата облека и да ви помогнат да ја подигнете вашата свечена облека на следното ниво.

 

Daisy е прекрасен дизајн за додавање во вашата цветна колекција, може да се носи на ревер од костум, јакна или капа и за секојдневни и за свечени прилики.Секоја игла е акцентирана со шарена инкрустирана емајл и вклучува стандардна задна спојка.Совршен за украсување јаки или прилагодување на големината на половината на панталоните!Тие изгледаат одлично и на вратоврските и капите.Сите дизајни прикажани овде се наши отворени дизајни бесплатно.Повеќе дизајни и примероци се достапни на барање.

 

Различни видови на метали може да се користат за создавање на значки со иглички, како бакар, месинг, железо, легура на цинк, калај, алуминиум, железо од нерѓосувачки челик, дури и пластика.Некои од игличките на реверот од маргаритка се изработени од месинг или железо, исполнети со живи бои на емајл и позлатени.Некои од дизајнерските значки на Daisy се ABS материјал со печатени бои.Дали имате прашања за тоа како да изберете основен метал за производство на приспособени значки за иглички?Еве неколку совети за вас.За редовни дизајни, сите овие материјали се употребливи.Ќе треба да ги земете предвид дизајнот и квалитетот што го сакате и целната цена.Популарни избори се легура на железо и цинк, некои клиенти избираат месинг за поквалитетни.Ако сè уште имате прашања за основните метали, можете да го контактирате нашиот тим за продажба за да добиете повеќе детали.

 

Pretty Shiny Gifts Inc. with monthly capacity of metal pins between 8,000,000 to 10,000,000pcs, we are always proud of our high end quality, professional service and responsible attitude toward our business. Should you have any inquiries or comments, please send inquiries to sales@sjjgifts.com.

https://www.sjjgifts.com/news/elegant-magic-button/


Време на објавување: Ноември-05-2020 година