• банер

Прилагодени јажесе совршени за употреба во канцеларија, организација, на саеми или на конференција на компанијата.Додека во денешно време, брендовите се повеќе бараат еколошки производи, а биоразградливите материјали се најдобрата опција.Покрај традиционалниот јаже, Pretty Shiny Gifts исто така снабдуваеколошки ленти.Висока технологија од природни ресурси како 100% екстракт од пченка или бамбус, биоразградлив материјал кој може да ослободи 100% јаглерод диоксид и вода.Не само што може да ја спаси нашата земја со намалување на влијанието врз животната средина на вашиот бизнис, туку и да им помогне на крајните корисници да размислуваат позитивно за имиџот на вашиот зелен бренд.

 

Промотивни врвки направени целосно од полилактична киселина, се нарекува иPLAјаже, врвки од пченкарни влакна.Оригиналната боја на бојата е некако беж и може да се обои во различни пантонски бои, но сепак се препорачува да се користат светли бои за боење и не се препорачува белење.Достапно е приспособено лого за печатење со свилен екран и температурата што може да издржи е 120 степени Целзиусови.Јаглено јаже од бамбусима помала способност за разгорување, лесна грижа и издржлив.Достапни се само две бои црна и сива.Јаже од бамбусови влакнакарактеристики со антибактериски, бактериостатски и дезодорирачки.Бојата на бамбусовото влакно може да се обои во било која ПМС боја.Бесплатна боја за бела боја, иако белото од бамбусови влакна ќе биде малку беж.Рециклирани ПЕТ решеткисе направени од рециклирани шишиња (полиетилен терефталат).Мрежата е иста како и полиестерската лента, само со материјалот сменет во ПЕТ.Јаже од плутае направен од плута на дабово дрво кое е бавно растечко дрво и овозможува соголување без штета на дрвото.

 

The standard length of lanyard is 900mm, width can be 10mm,12mm,15mm,20mm or 25mm. The PET lanyard can be made into silkscreen printing or dye sublimation printing logo, while silkscreen printing only for other 4 bio-degradable lanyards. Various of accessories are available for your selection. MOQ is 500 pcs only. Is there any lanyard project we can help? Please don’t hesitate to email us at sales@sjjgifts.com for more details and to get best offer.

https://www.sjjgifts.com/news/eco-friendly-biodegradable-lanyard/


Време на објавување: 29-11-2021 година