• банер

Прилагодените лепенки за вез станаа сè попопуларни во последниве години поради нивната разновидност и достапност.Без разлика дали сакате да приспособите парче облека за да се истакнете, да додадете детали во вашиот ранец и капа за да го покажете вашиот уникатен стил или да облечете воени униформи, приспособените лепенки можат да послужат како совршена завршна обработка.

 

Во Pretty Shiny Gifts, обезбедуваме висок квалитетприлагодени закрпибез минимални барања за нарачка.Ние сме специјализирани за создавање на различни материјали, нишки и опции за подлога, како и прилагодени рабови или рабови кои можат да се прилагодат на вашите точни спецификации.Со нашите неограничени опции можете да креирате дизајни на закрпи кои се движат од класични монограми до смели изјави или сложени дизајни со детални уметнички дела.Нашиот производствен процес, исто така, обезбедува брзо време на испорака без дополнителни такси за нарачка на брзање, како 3-7 дена за земање примероци, 7-14 дена за масовно производство, што нè прави совршен избор за секој проект.Прилагодените лепенки се исто така неверојатно издржливи, што значи дека вашето единствено парче ќе трае со години.

 

Кога ќе изберете Pretty Shiny Gifts, нашиот процес на нарачка е едноставен и јасен - се што треба да направите е да ни ја доставите вашата скица за дизајн на она што сакате да го создадете, а ние ќе се погрижиме за останатото!Ние исто така нудиме бесплатна помош за уметнички дела за да го добиете точнотолепенкабарате.Откако ќе се изврши вашата нарачка, нашиот производствен тим ќе создаде примерок од дизајнот за да можете да го одобрите пред да започне конечното производство.Ние се грижиме да се придржуваме до вашите спецификации и обезбедуваме закрпи со живописни бои и чисти шевови.Нашите сопствени везени закрпи без минимум се исто така поддржани од нашата гаранција за задоволство.

 

In conclusion, embroidered logo patches provide an easy and affordable way to customize your wardrobe and express yourself through fashion. So why not take advantage of this great opportunity to stand out and make a statement? For more information, please contact us at sales@sjjgifts.com today. We look forward to helping make your vision a reality!

https://www.sjjgifts.com/news/make-a-statement-with-custom-embroidered-patches/


Време на објавување: Сеп-07-2023 година