• банер

Прилагодените ткаени лепенки и етикети отсекогаш биле еден од нашите најпродавани и комплетни производи за неговата различна употреба и моден дизајн.Тие се многу разновидни и можат да се применат на чанти, чевли, капи, играчки, автомобили, мебел и облека, вклучувајќи горна облека, долна облека и така натаму.Една од најчестите употреби е етикетата за нега/перење на облеката, ознака за големина што може да се најде на задниот дел од вратот на маиците.Можете исто така да го имате вашето лого на етикета и да го прикачите на ракавот.Други апликации што ги направивме сеткаени беџови, еполети, јаже, синџир за клучеви, торбичка итн. Може да се направи и во извлекувач за патент, нараквица, обележувач, полнети украси и подлога, можете ли да го сликате?

 

Pretty Shiny Gifts е професионален производител на везови, ткаени и шанилни лепенки со Disney Audited.Споредувајќи ги лепенките за вез, ткаените лепенки можат да покажат мали детали, букви или букви со фини детали.Можеме да правиме од ткаени производи на различни методи, вклучително и 3D кубен дизајн, ласерски шуплив дизајн и златно или сребрено метално лого за да ги задоволиме вашите потреби.Може да се шие, да се пегла или да се закачи со велкро подлога.Надоврзувајќи се на минатите успеси и тековните напори, имаме добра репутација на закрпи низ светот.

 

  • **Материјал:100% полиестер
  • **Ширината на етикетата:од 10-190мм, на која било должина
  • **Тип на граница:merow, рачно сечење, топлинско сечење, ласерско сечење, ултразвучно сечење
  • **Опции за превиткување:крајно превиткување, средишно преклопување, еднострано преклопување, надолжно крајно превиткување, надолжно средишно преклопување, асиметрично крајно превиткување, Митре преклоп, Менхетен преклоп итн.
  • ** Поддршка:обична, пегла на грб, тврд ПВЦ грб, облога од црно/бела хартија, леплива налепница со восочна хартија, велкро подлога итн.
  • **Специјален начин:3D кубно полнење, ласерско издлабено, јамка, преку течност, метален конец

 

Custom patches are a great way to promote your business! Should you have any inquiries and comments about woven products, please feel free to contact us by sales@sjjgifts.com.

https://www.sjjgifts.com/news/custom-woven-patches-labels/

 


Време на објавување: мај-18-2021 година